Πολιτική Απορρήτου

Η εκτύπωση Jialian (Jiaxi) & η βαφή της Co., ΕΠΕ (εφεξής επίσης «Jialian», «εμείς», «εμείς», «μας», και «επιχείρηση») σέβονται τη μυστικότητά σας. Παρακαλώ διαβάστε τον ακόλουθο για να μάθετε περισσότεροι για την πολιτική μυστικότητάς μας («αυτή η πολιτική»). Αυτή η πολιτική ισχύει για τους ιστοχώρους, τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες Jialian που επιδεικνύουν ή παρέχουν τις συνδέσεις με αυτήν την πολιτική. Ιδίως, αυτός ο ιστοχώρος χρησιμοποιείται από Jialian Printing & βαφή της Co., ΕΠΕ (διεύθυνση: Το βιομηχανικό πάρκο, Nansiba, πόλη Tongchuan, η κομητεία Santai, Mianyang, Sichuan, η Κίνα), και Jialian είναι ο επεξεργαστής προσωπικών στοιχείων.

 

Αυτή η πολιτική περιγράφει πώς Jialian επεξεργάζεται τα προσωπικά στοιχεία σας, αλλά αυτό μπορεί να μην εξετάσει όλα τα πιθανά στοιχεία - σενάρια επεξεργασίας. Το Jialian μπορεί να σας ενημερώσει για προϊόν ή την υπηρεσία-συγκεκριμένη συλλογή δεδομένων μέσω των συμπληρωματικών πολιτικών ή των ειδοποιήσεων που παρέχονται πριν από τη συλλογή.

 

Αυτή η πολιτική περιγράφει:

 

1. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία σας

2. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας

3. Τα δικαιώματά σας

4. Πώς προστατεύουμε και διατηρούμε τα προσωπικά στοιχεία σας

5. Αναπροσαρμογές σε αυτήν την πολιτική

 

1. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία σας

 

Το προσωπικό στοιχείο σημαίνει οποιαδήποτε στοιχεία που, είτε από μόνο του είτε μαζί με άλλα στοιχεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν ένα φυσικό πρόσωπο. Παρέχετε άμεσα σε μας τέτοια στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε τους ιστοχώρους, τα προϊόντα, ή τις υπηρεσίες μας, ή αλληλεπιδράτε με μας. Μπορούμε επίσης να λάβουμε τα στοιχεία με την καταγραφή πώς αλληλεπιδράτε με τους ιστοχώρους, τα προϊόντα, ή τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγουμε ανάλογα με το πώς αλληλεπιδράτε με Jialian, παραδείγματος χάριν, ο ιστοχώρος που επισκέπτεστε ή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να είστε σε θέση να επιλέξετε για να μην αποκαλύψετε τα προσωπικά στοιχεία σας σε Jialian. Εντούτοις, η μη παροχή Jialian ορισμένα στοιχεία μπορεί να σημάνει ότι δεν μπορούμε να παρέχουμε σε σας ορισμένα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ή να αποκριθούμε σε ένα ζήτημα που έχετε προκύψει. Το προσωπικό στοιχείο που μπορούμε να συλλέξουμε περιλαμβάνει:

 

(1) προσωπικά στοιχεία επαφής. Όταν μας έρχεστε σε επαφή με, παρέχετε σε μας τις προτάσεις ή τις έρευνες, συμμετέχετε στο onsite ή τις εικονικές δραστηριότητες, προσυπογράψτε τις πιό πρόσφατες ειδήσεις, κ.λπ., μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία επαφής σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του επιχειρηματικού ονόματος, της θέσης εργασίας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου, κ.λπ.

 

(2) στοιχεία συσκευών και δικτύων. Θα συλλέξουμε τις σχετικές πληροφορίες της συσκευής όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Jialian, όπως ο τύπος συσκευών, το όνομα ή το πρότυπο συσκευών, το προσδιοριστικό συσκευών, ο τύπος λειτουργικών συστημάτων και έκδοση, ο τύπος μηχανών αναζήτησης και άλλες πληροφορίες.

 

(3) διαλογικά στοιχεία αρχείων. Τέτοια στοιχεία θα συλλεχθούν όταν παρέχετε σε μας και το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας στέλνετε, όπως οι πληροφορίες ερώτησης παρέχετε, ή οι ερωτήσεις ή οι πληροφορίες που επιτρέπετε την υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών. Παραδείγματος χάριν, το αίτημα πληροφοριών εσείς παρέχει σε μας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ερώτησης εισάγετε ή οι ερωτήσεις ή οι πληροφορίες που επιτρέπετε τη υποστήριξη πελατών. Τα αρχεία επικοινωνίας σας on-line ή με τηλέφωνο και ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, που συμμετέχουν στο onsite ή τις εικονικές δραστηριότητες, κ.λπ.

 

2. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας για τους ακόλουθους λόγους:

 

(1) εκπληρώνοντας τα αιτήματά σας συναλλαγής ή υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης των διαταγών παράδοση, ενεργοποίηση, ή επαλήθευση των προϊόντων ή των υπηρεσιών συμμετοχή στο onsite ή τις εικονικές δραστηριότητες εκπληρώνοντας τα αιτήματά σας για τις αλλαγές ή στην παροχή σε σας τις ζητούμενες πληροφορίες (όπως το μάρκετινγκ των υλικών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες) και παρέχοντας τη τεχνική υποστήριξη.

(2) ερχόμενος σε επαφή με σας με τη συγκατάθεσή σας στέλνοντας σας τις πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορούν να σας ενδιαφέρουν πρόσκληση σας για να συμμετέχει στις δραστηριότητες Jialian (συμπεριλαμβανομένων των προωθητικών δραστηριοτήτων), τις έρευνες αγοράς, ή τις έρευνες ικανοποίησης ή στέλνοντας σας τις πληροφορίες μάρκετινγκ.

 

Εάν δεν θέλετε να λάβετε αυτούς τους τύπους πληροφοριών, μπορείτε να αποχωρήσετε ανά πάσα στιγμή.

 

3. Τα δικαιώματά σας

Παρακαλώ υποβάλτε τα ακριβή προσωπικά στοιχεία. Το Jialian θα δοκιμάσει το καλύτερό του για να διατηρήσει την ακρίβεια και την ακεραιότητα των προσωπικών στοιχείων και της αναπροσαρμογής εγκαίρως.

 

Όπως επιτρέπεται από το νόμο, μπορείτε (1) να έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση και να αντιγράψετε στα συγκεκριμένα προσωπικά στοιχεία σας που συλλέξαμε (2) μας απαιτήστε για να ενημερώσετε ή να διορθώσετε ανακριβής τα προσωπικά στοιχεία σας (3) αρνηθείτε ή περιορίστε την επεξεργασία της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων σας σας υπό ορισμένες προϋποθέσεις (4) μας ζητήστε για να διαγράψετε τα προσωπικά στοιχεία σας (5) μας ζητήστε για να εξηγήσετε τα προσωπικά στοιχεία - κανόνες επεξεργασίας. Εάν θα επιθυμούσατε να ασκήσετε τα σχετικά δικαιώματα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με. Για λόγους ασφαλείας, μπορείτε να παρέχετε ένα γραπτό αίτημα. Θα αρνηθούμε να επεξεργαστούμε τα αιτήματα εάν διαπιστώσουμε ότι τέτοια αιτήματα είναι παραπλανητικά, ανεκτέλεστα, ή εισβολή άλλα της ιδιωτικότητας.

 

Όπως επιτρέπεται από το νόμο, μπορείτε να αποσύρετε τις συγκαταθέσεις στην επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων βασισμένων στις συγκαταθέσεις σας ανά πάσα στιγμή. Εντούτοις, η απόσυρση της συγκατάθεσης δεν έχει επιπτώσεις στη νομιμότητα και την ισχύ της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων σας μας με τις συγκαταθέσεις σας πριν από την απόσυρση, ούτε έχει επιπτώσεις στην επεξεργασία προσωπικής πληροφορίας σας μας σύμφωνα με το νόμο.

 

4. Πώς προστατεύουμε και διατηρούμε τα προσωπικά στοιχεία σας

Η ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας είναι σημαντική σε μας. Χρησιμοποιούμε κατάλληλο φυσικό, τη διαχείριση, και τα τεχνικά μέτρα για να προστατεύσουμε τα προσωπικά στοιχεία σας από την αναρμόδια πρόσβαση, την κοινοποίηση, τη χρήση, την τροποποίηση, τη ζημία, ή την απώλεια. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούμε τις κρυπτογραφικές τεχνολογίες για την εμπιστευτικότητα στοιχείων, τους μηχανισμούς προστασίας για να αποτρέψουμε τις επιθέσεις, και τους μηχανισμούς ελέγχου προσπέλασης για να επιτρέψουμε μόνο την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία σας. Παρέχουμε επίσης την κατάρτιση στην προστασία ασφάλειας και μυστικότητας για τους υπαλλήλους να βελτιώσουμε την πληροφόρηση προσωπικής προστασίας δεδομένων τους. Το Jialian είναι δεσμευμένο στην προστασία των προσωπικών στοιχείων σας εντούτοις, παρακαλώ σημειώστε ότι κανένα μέτρο ασφάλειας δεν είναι τέλειο.

 

Δεν θα διατηρήσουμε τη προσωπική πληροφορία σας για πλέον από είναι απαραίτητος για τους λόγους που δηλώνονται σε αυτήν την πολιτική, εκτός αν ειδάλλως να επεκτείνει την περίοδο διατήρησης απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο. Η περίοδος αποθήκευσης στοιχείων μπορεί να ποικίλει με το σενάριο, το προϊόν, και την υπηρεσία. Οι χρήσεις Jialian προτύπων για να καθορίσουν την περίοδο διατήρησης είναι οι ακόλουθες: ο χρόνος που απαιτείται για να διατηρήσει τα προσωπικά στοιχεία για να εκπληρώσει τους επιχειρησιακούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της παροχής των προϊόντων και των υπηρεσιών διατήρηση των αντίστοιχων αρχείων συναλλαγής και επιχειρήσεων έλεγχος και βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών εξασφάλιση της ασφάλειας των συστημάτων, των προϊόντων, και των υπηρεσιών χειρισμός των πιθανών ερωτήσεων χρηστών ή των καταγγελιών και των προβλημάτων εντόπισης εάν ο χρήστης συμφωνεί με μια περίοδο πιό μακροχρόνιας διατήρησης και εάν οι νόμοι, οι συμβάσεις, και άλλες ισοδυναμίες έχουν τις ειδικές απαιτήσεις για τη διατήρηση στοιχείων κ.λπ.

 

Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε από τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή με τον κρότο διαγράφεστε από τη συνδρομή τη σύνδεση στις ε-ειδήσεις που λάβατε. Αφότου ακυρώνετε, θα σταματήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μέσω του απολογισμού σας και θα διαγράψουμε τα σχετικά προσωπικά στοιχεία σας, υπό τον όρο ότι η διαγραφή ειδάλλως δεν ορίζεται από τις ειδικές νομικές απαιτήσεις.

 

5. Αναπροσαρμογές σε αυτήν την πολιτική

Το Jialian διατηρεί το δικαίωμα να ενημερωθεί αυτή η ειδοποίηση ανά πάσα στιγμή. Εάν αναθεωρούταν από καιρού εις καιρόν αυτή η ειδοποίηση, Jialian θα απελευθερώσει την ειδοποίηση αλλαγής μέσω των διάφορων καναλιών, παραδείγματος χάριν, ταχυδρομώντας την πιό πρόσφατη έκδοση στον επίσημο ιστοχώρο μας: το https://www.ganlion.com.

 

Διαρκέστε ενημερωμένος: Τον Ιανουάριο του 2022