Να στείλετε μήνυμα
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Ms. Merry
Φαξ: 86-816-5225710
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.

ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Πωλητής
Εμπορικά σήματα:
Ganlion
Αριθ. των υπαλλήλων:
1050~1050
Ετήσια πωλήσεις:
200000000-210000000
Έτος που καθιερώνεται:
2003
PC εξαγωγής:
80% - 90%
πελάτες που εξυπηρετούνται:
5000
Ετήσια παραγωγή:
200 εκατομμύριο μέτρα
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Η εκτύπωση Jialian Mianyang & η βαφή της Co., ΕΠΕ που ιδρύεται το 2003, δύο σημαντικά εργοστάσια Jialian/Jiaxi, είναι εξειδικευμένες στο ύφασμα workwear και κάλυψης κάλυψης, το οποίο βρίσκεται στο πάρκο, Nansiba, πόλη Tongchuan, Santai, Mianyang, Sichuan, την Κίνα και την κάλυψη βιομηχανίας ενός τομέα 189000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει καθιερώσει μια πλήρη βιομηχανική συμμαχία αλυσίδων συμπεριλαμβανομένης της ίνας, της νηματοποίησης, της ύφανσης, της βαφής και της εκτύπωσης. Έχουμε 1050 προσωπικό, ετήσια παραγωγή 200 εκατομμύριο μέτρων. Επιπλέον, 80% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται στην Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική και ούτω καθεξής, και είμαστε ο προμηθευτής του workwear υφάσματος και καλύπτουμε το ύφασμα για περισσότερες από 120 χώρες στον κόσμο η κλίμακα, η τεχνολογία και τα προϊόντα της επιχείρησης είναι στην κορυφή της Κίνας.

 

Η επιχείρηση VR παρουσιάζει: το www.khanbrand.com/vr/r10004/

 

 

 

ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0 ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1 ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

OEM/ODM

Από την ίνα τελειωμένος - τα προϊόντα, η καινοτομία Ε&Α στην κατασκευή και ο ανεφοδιασμός, για να παρέχουν στους πελάτες τα ποιοτικά προϊόντα και τις λύσεις επέκτασης αγοράς, χρησιμοποιούν τις ευφυείς διοικητικές μέριμνες παραγωγής και πληροφοριών ως σημείο κλειδί για να παρέχουν τις cient υπηρεσίες παράδοσης προϊόντων EF fi.

 

ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0 ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

 

 • 2003   Ιδρυμένος: Το εργοστάσιο Jialian ιδρύθηκε, και δύο που βάφουν τις γραμμές καθιερώθηκαν.


   

 • 2006   Ανάπτυξη: Επεκταμένος σε τέσσερα που βάφουν τις γραμμές, διπλασίασε την κλίμακα, αναβαθμισμένα προϊόντα.


   

 • 2008   Εργοστάσιο Jiaxi: Ιδρυμένο Jiaxi factroy και έχει δύο εργοστάσια που παράγουν τα υφάσματα κάλυψης και τα βαμμένα υφάσματα αντίστοιχα.


   

 • 2012   Νέα έναρξη: Ανάπτυξη Jialian. Αδύνατη διαχείριση. Εξοπλισμός increasedby 1/3, ικανότητα που αυξάνονται από 1,5 φορές, και η χρονική ανοχή από 80% που κονταίνει.


   

 • 2013   Κάνετε το καλύτερό μας: Εισάγετε την αδύνατη διαχείριση, πλήρης συμμετοχή, περιεκτική βελτίωση και κάνετε το καλύτερό μας προς στους 7 μηδέν στόχους του αδύνατου σχεδίου.


   

 • 2015   Να αναπτυχθεί: Μετά από δύο έτη, οι υπάλληλοι είχαν αυξηθεί, η διαχείριση ήταν τσιμενταρισμένη, και ο πολιτιστικός της βελτίωσης διαμορφώθηκε μετά από 2 έτος.


   

 • 2016   Σημαντική ανακάλυψη: το σπάσιμο στην επιχειρησιακή απόδοση περιεκτικά, επεκτείνει το μερίδιο αγοράς συνεχώς, φυσά τη σάλπιγγα του globalizatio.


   

 • 2017   Ε&Α: Το national-level κέντρο Ε&Α και η νέα αίθουσα έκθεσης χτίστηκαν. Η βάση Ε&Α των workwear και υφασμάτων κάλυψης στην Κίνα.


   

 • 2019   Ο προμηθευτής των workwear και υφασμάτων κάλυψης για 120 χώρες στον κόσμο. National-level «λίγη γιγαντιαία» επιχείρηση.


   

 • 2019   Ηγέτης της βιομηχανίας workwear και υφάσματος κάλυψης στην Κίνα. Κίνα που βάφει και που τυπώνει top 10 τα enterpris.


   

 • 2021   Προκειμένου να συναντηθεί η απαίτηση της αγοράς, το εργοστάσιο Jiaxi επεκτάθηκε. Για να χτιστούν μια παγκόσμιας ποιότητας αξιολογώντας επιχείρηση για την εκτύπωση και τη βαφή κάλυψης των εργοστασίων.


 

Η ομάδα μας

Είμαστε ομάδα με χιλιάδες υπάλληλοι που είναι επαγγελματικές στη βαφή & τη λήξη. Η ομαδική εργασία και ο προηγμένος εξοπλισμός, κρατήστε μια ακλόνητη θέση στη βιομηχανία. Η ικανότητα παραγωγής, η τεχνολογία και η ποιότητα βρίσκονται στην κορυφή της βιομηχανίας.

 

ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0 ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2