Να στείλετε μήνυμα
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Εθνικό κέντρο Ε&Α
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Merry
Φαξ: 86-816-5225710
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Εθνικό κέντρο Ε&Α

2022-07-21
Latest company news about Εθνικό κέντρο Ε&Α

Το Jialian έχει ένα national-level κέντρο Ε&Α, που ενσωματώνει τις προηγμένες τεχνολογίες των ινών, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τη χρωστική ουσία, και την εκτύπωση και τη βαφή, συνεχιζόμενος να επενδύει έντονα στον τομέα της καινοτομίας, και εστιάζοντας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας για τα workwear και υφάσματα κάλυψης. Συνεχίστε να δημιουργείτε την αξία για ολόκληρη τη βιομηχανία και ολόκληρη την κοινωνία, έτσι ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι, οι οικογένειες και οργανώσεις μπορούν να ωφεληθούν από τα υφάσματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εθνικό κέντρο Ε&Α  0

Ενισχύστε την τεχνολογική έρευνα συνεχώς

Η επιχείρηση επιμένει να επενδύσει περισσότερο από 5260000 RMB του εισοδήματος πωλήσεών της στην Ε&Α κάθε χρόνο, συνεχίζει να ερευνά και να προγραμματίζει τις ποικιλίες προϊόντων, και να συνεργάζεται με τον ακαδημαϊκό κόσμο για να αναπτύξει τις νέες τεχνολογίες υφάσματος. Η τεχνολογία της επιχείρησης κόσμος-οδηγεί. Οι 50 χρόνοι των βιομηχανικών υφασμάτων πλύσης και των αντι-υπέρυθροι, αδιάβροχοι, υψηλοί υδροστατικής wear-resistant greenwear υφασμάτων πίεσης και κέρδισαν το πρώτο βραβείο των άριστων υφασμάτων της Κίνας. Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 120 χώρες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εθνικό κέντρο Ε&Α  1

Συσσωρεύστε και καινοτομήστε συνεχώς για να αναπτυχθείτε

Μετά από τα έτη εξερεύνησης, Jialian τώρα επιτυχώς έχει μετασχηματίσει και έχει αναβαθμίσει δύο φορές μέσω της καθιέρωσης ενός αδύνατου συστήματος Ε&Α. Κάποιος είναι από το cOem στο ODM, και άλλος είναι από το εισόδημα cOem στο εισόδημα cOem και αλυσιδών εφοδιασμού. Εκπαιδεύστε συνεχώς το τεχνικό προσωπικό μέσω της Ε&Α και την τεχνική διοικητική τυποποίηση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εθνικό κέντρο Ε&Α  2

Μέσω της εισαγωγής της αδύνατης Ε&Α, οι διεσπαρμένοι πόροι γνώσης συστηματικά και ενσωματώνονται, και χρησιμοποιούνται τελικά στην κατασκευή. Να δώσει προσοχή στη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας από την ανάπτυξη, που παράγει στην πώληση, και έχει διαμορφώσει το μοναδικό σύστημά του, το οποίο έχει θέσει καλά θεμέλια για την επιχείρηση για να διατηρήσει πάντα το προηγμένο επίπεδο της βιομηχανίας. Επιμένοντας στην έννοια της ανοικτής καινοτομίας, Jialian συνεχίζει να ενισχύει τη βασική έρευνα, προωθεί ενεργά τη συνεργάσιμη καινοτομία με τις ακαδημίες, και ανάβει επάνω το μέλλον με τα καινοτόμα αποτελέσματα.