Να στείλετε μήνυμα
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Εθνικό εξεταστικό κέντρο
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Merry
Φαξ: 86-816-5225710
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Εθνικό εξεταστικό κέντρο

2022-07-21
Latest company news about Εθνικό εξεταστικό κέντρο

1 national-level εξεταστικό κέντρο δωμάτιο-θερμοκρασίας και εξεταστικό κέντρο 1 σταθερός-θερμοκρασίας, που εξοπλίζονται από τα προηγμένα όργανα για τη δοκιμή των προϊόντων κάθε διαδικασίας που περιλαμβάνει από την ίνα τελειωμένος - προϊόντα, για να εξασφαλίσει την τυποποίηση της δοκιμής του περιβάλλοντος και της ακρίβειας των αποτελεσμάτων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εθνικό εξεταστικό κέντρο  0

200 στοιχεία δοκιμής

Το analysation ινών & νημάτων, η δοκιμή δεικτών υφάσματος, η δοκιμή απόδοσης ενδυμάτων, η ουσία χρωστικών ουσιών & η δοκιμή βοηθών, περισσότερο από 200 εξετάζουν τα στοιχεία, που καλύπτουν τα πρότυπα της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, και της Κίνας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εθνικό εξεταστικό κέντρο  1

Δοκιμή σταθερός-θερμοκρασίας

Στοιχεία: ίνα, νήμα, ακαμψία υφάσματος, breathability υφάσματος, δύναμη υφάσματος, υφάσματος, αντοχή υφάσματος, αντι-UV, αντιστατική δοκιμή.

Δοκιμή δωμάτιο-θερμοκρασίας

Στοιχεία: απόδοση υφάσματος, πάχος, σταθερότητα, προστατευτική απόδοση, βροχή, φλόγα - αδιάβροχης, πετρελαίου απωθητικών ουσιών, εδαφολογικής απελευθέρωσης, όξινης και αλκαλικής ανθεκτική, wicking, υδροστατική πίεση καθυστερούντω, ελαστικότητα, διαπερατότητα υγρασίας, βιομηχανική πλύση, αντι-υπέρυθρες ακτίνες, αντι-ρυτίδα.

Δοκιμές που εγκρίνονται από το coustomer

Έλεγχος και συγκριτική μέτρηση επιδόσεων περιοδικά. Οι παράμετροι και τα πρότυπα οργάνων είναι συγχρονισμένες με τις οργανώσεις τρίτων (ΤΟΥ, SGs, STC, εθνική επίβλεψη ασφαλιστικής ποιότητας εργασίας και εξεταστικό κέντρο) σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επαγγελματικές μελέτη και ανταλλαγή ελεγκτών τακτικά, και δοκιμή σύμφωνα με τα πρότυπα αυστηρά. Δεσμεύστε να παρέχετε τις αξιόπιστες εξεταστικές εκθέσεις.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εθνικό εξεταστικό κέντρο  2